AK Parti'de komutan da olunur er de…

AK Parti

Yapılacak olan kongrede tekrar aday olmayacağını açıklayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit yönetim kurulu üyelerine veda yemeği verdi. 2011 yılından bugüne kadar Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu söyleyen Babayiğit, bundan sonra

KIRIKKALE’DE ZOR BİR GÖREVDİ

2011 yılı Şubat ayı itibariyle AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine atandığını söyleyen Babayiğit, “Kısa sürede yönetimimizi oluşturup arkadaşlarımızla hemen çalışmalara başladık. Çünkü önümüzde genel bir seçim vardı. Kırıkkale’de çok güzel bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük ve ilimizde alınmamış bir oy oranı ile Kırıkkale’de 3 milletvekilimizi TBMM’ne gönderdik. 3-0 yapmak Kırıkkale’de zor bir görevdi” dedi.

PARTİNİN ÜYE SAYISI ARTTI

2011 yılında 11 bin ile aldığı merkez ilçe üye sayısını bugün itibariyle 27 bin rakamlarının üzerlerine çıkardıklarını dile getiren Babayiğit, “Partimizin üye sayısını artırarak partimize sevdalı olan vatandaşlarımızı partimize kazandırdık. Genel seçimler sonrasında kongre sürecine girerek, genel merkezimizin takdiri ile tek aday olarak girdim ve tekrar İlçe Başkanlığı görevine seçildim. Daha sonra yerel seçim çalışmalarına başladık ve güzel sonuçlar elde ettik. Üst üste gelen seçimlerde oyumuzu hep katlayarak artırdık” diye konuştu.

PARTİNİN MUTFAĞI 

“Merkez İlçe Başkanlığı partilerin mutfağıdır” diyen Babayiğit, “Partilerde göz önünde görülmeyen fakat perde arkasında çalışmaların en önemli kısımlarını yapan Merkez İlçe Başkanlığıdır. Benimle beraber bugüne kadar hizmet veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gece geç yarılarına kadar beraber çalıştık ve çok sıkı çalışmalarımız oldu. Önemli olan makam, mevki, şöhret değildir. Önemli olan Kubbede hoş bir seda bırakmaktır” diye sözlerine devam etti.

GÖREVDEN ALINMA GİBİ DURUM YOK

Kongre süreci içerisinde olduklarını belirten Babayiğit, “Delege seçimi süreci yaşandı. Bunu biz uyumlu bir şekilde il teşkilatımız ile neticelendirdik. 9 Kasım Pazar günü 5. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Bizim görevden alınma gibi bir durumumuz söz konusu değil. Bu süreç bir kongre süreci. Bizim görevimiz 9 Kasım’a kadar devam ediyor. Genel Merkezimiz bizi nerede değerlendirmek isterse orada görevimize devam edeceğiz. Bundan sonrada siyasete devam edeceğim.”

ADAYI DESTEKLİYORUM

“Genel Merkezimizin belirleyeceği adaya sahip çıkacağım, onun yanında ve destek olacağımı ifade ettim. Av. Enver Kılıç, Av. Anıl Köksal Böke ve Fatih Çiğdem Başkan adayı olarak Ankara Genel Merkezine gitti. Genel Merkezimiz ise değerli meslektaşım ağabeyim Av. Enver Kılıç’ın Merkez İlçe Başkanı olmasına karar verdi. İnşallah tek liste halinde Merkez İlçe Başkanlığı seçimi yapılacak” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız